Sportkleding lente - shirts

Sportkleding lente - shirts
1 maart 2023
Sportkleding lente - shirts

De sportlegging heb je inmiddels in huis, dan wil je natuurlijk ook je outfit compleet maken met een sportshirt. Je kunt gaan voor een t-shirt met korte mouw of voor een sportshirt met lange mouw. Wat jij het lekkerst vind dragen en wat jouw bescherming biedt tegen de weersomstandigheden is daarbij belangrijk. JAKO heeft een groot assortiment in sportshirts zowel in heren als in dames pasvormen. 

Sportshirts korte mouw

In de basis zijn alle sportshirts van JAKO hetzelfde. Ze zijn allemaal ademend en voeren de nare luchtjes af. En voelen allemaal aan als zijde over je lichaam. Het hangt er puur vanaf welke je mooi vindt.

Zo heb je de JAKO shirt boca km 4213-04 die een gekleurd vlak op de borst heeft, of de JAKO shirt champ 2.0 km 4220-17 die een andere kleur mouwtje heeft. 

Dan heb je de JAKO klassieker JAKO t-shirt striker 2.0 4219-10 met de JAKO stippen op de schouders en een gekleurde streep aan de onderkant die er ook in een getailleerde dames variant is namelijk de JAKO dames t-shirt striker 2.0 4219d-08.

Sportshirts dames

Die getailleerde dames variant heb je ook bij de teamline namelijk de JAKO dames shirt team km 4233d-06 die kenmerkt zich door een mooi simpel effen sportshirt. Zowel in dames al in heren maten dan is het de JAKO shirt team km 4233-06. Bekijk hier alle sportshirts voor dames.

Sportshirts met print

Mocht je wat meer print willen dan heb je de jako shirt premium km 4210-00. met een mooie geometrische print maak je helemaal de blits tijdens het sporten. Daarnaast heb je de JAKO shirt celtic 2.0 km 4205-06 die horizontale strepen heeft. Bekijk alle sportshirts met print hier.

Hardloopshirts

En voor de hardlopers onder ons heb je het mooie basic hardloopshirts. Onze tip, de JAKO t-shirt run 2.0 6175-51.

Alle shirts zijn in vele verschillende kleuren verkrijgbaar en het model Striker en het model Celtic hebben ook een variant met lange mouw. Voor de wat koelere lentedagen.Mix and match!

Related posts
To Top