Trainingsbroek lange benen

Trainingsbroek lange benen
3 april 2023
Trainingsbroek lange benen

Ieder mens heeft andere afmetingen. Elk mens is verschillend. Dit is natuurlijk voor kledingmerken erg lastig. Daarom proberen de meeste kledingmerken daarop in te spelen door verlengde broekspijpen aan te bieden. Voor de langere mensen onder ons, geen koude enkels meer dus!

Lange trainingsbroek

Zijn deze verlengde maten dan ook duurder dan gemiddelde maten? Nee, vaak niet. Gelukkig maar anders was je ook nog eens meer duiten kwijt voor je lange maten, terwijl je er zelf niks aan kan doen! Dat zou wel wat krom zijn als je het mij vraagt. Aan de andere kant, voor de kledingmaker een manier om meer geld te verdienen, omdat er meer stof wordt gebruikt.

Extra lange trainingsbroek of joggingbroek 

Als we in het straatje van de sportkleding blijven, bieden verschillende sportmerken een speciale trainingsbroek lange benen aan. Zo ook bij JAKO. JAKO heeft zowel de joggingbroek heren lange benen  als de trainingsbroek lange benen heren. Ben je een lange benen mens, dan kun je bij JAKO zeker terecht voor een goed passende sportbroek met verlengde broekspijpen. Wel zo fijn als je sportbroek goed past, anders is de focus ver te zoeken.

Ik zou zeggen, van de bank af met die lange poten en gaan met die banaan in je passende broek!

Related posts
To Top