Underwear

Desc

Items 1-30 of 65

per pagina
Page
Desc

Items 1-30 of 65

per pagina
Page

JAKO Underwear

De JAKO Underwear ziet er waanzinnig goed uit. De uitstekende functionaliteit gecombineerd met een fantastisch design zorgt voor het perfecte underwear gevoel tijdens het sporten.

Comfortabele JAKO Underwear

Door de combinatie van polyester en polyamide stoffen ervaart de sporter het perfecte temperatuurgevoel onder alle weersomstandigheden. De sneldrogende stoffen geeft de sporter de ruimte om ook tijdens regenachtige de underwear van JAKO te dragen. De JAKO Underwears zijn allen voorzien van een body-fit model waardoor deze het perfecte draagcomfort hebben.

Voordelen van JAKO Underwear

Met maar liefst 17 verschillende kleuren heeft JAKO voor elke sporter een geschikt underwear artikel. De JAKO Longsleeve Compression 2.0 is verkrijgbaar in acht verschillende kleuren en ideaal te combineren met een JAKO Short Tight Compression 2.0 en JAKO Tight Basic 2.0. Deze combinatie is geschikt voor het gehele sportseizoen. De JAKO Turtleneck Winter is thermo-isolerend en biedt een optimale bescherming tegen de winterse tempraturen. Deze underwear is perfect te combineren met de JAKO Long Tight Winter. De maten van de shirts lopen uiteen van S tot en met XXL. De Tights zijn verkrijgbaar vanaf maat 116 tot en met XXL.  

Voor verenigingen

Jakosportkleding biedt de mogelijkheid om jouw team te voorzien van een JAKO Underwear set in combinatie met een JAKO Shirt en JAKO Short. Interesse of vragen? Neem contact op via de mail (info@jakosportkleding.nl) of via 0513-485485.

To Top