Basis

  • Persoonlijke service
  • Altijd op voorraad
  • Nieuwste collecties
  • Voor verenigingen en particulieren
Desc

Producten 1-10 van 14

per pagina
Pagina
Desc

Producten 1-10 van 14

per pagina
Pagina

JAKO teamline Base

In deze categorie vind je alle producten van de teamline Base. Teamline Base is een populaire teamline voor sportteams en voor de individu. Alle artikelen zijn verkrijgbaar met 25% korting! De teamline Base draag je in je vrijetijd en in teamverband.

Klassiek JAKO design

De teamline Base heeft een klassiek design. Hierdoor wordt de nadruk gelegd op de mooie pasvorm. Dit zorgt ervoor dat de teamline Base perfect te gebruiken is in teamverband en in je vrijetijd. De kleding is gemaakt van 100% katoen. Uitermate geschikt voor in de vrijetijd. Alle artikelen uit de JAKO teamline Base bestaan voornamelijk uit katoen. Hierdoor is de teamline geschikt voor tijdens het sporten, maar ook in je vrije tijd.

Voordelen van de JAKO teamline Base

De teamline Base is niet alleen goedkoop, maar ook kwalitatief erg goed. Hoogwaardige kwaliteit, voor een scherpe prijs. De producten van de teamline Base zijn goed met elkaar te combineren. 6 verschillende kleurencombinaties zorgen ervoor dat er altijd een passende kleurencombinatie tussen zit. Dit maakt het een aantrekkelijke teamline voor sportteams, -verenigingen en voor de individu.

Kies uit verschillende kleuren maten en varianten en profiteer snel van onze scherpe aanbiedingen.

JAKO heeft maar liefst 9 verschillende producten van de teamline Base, welke verkrijgbaar zijn in meerdere kleuren en maten.

JAKO t-shirt Base, verkrijgbaar in 7 kleuren en 18 maten. Goed te combineren met JAKO jas met kap Base en JAKO joggingbroek Base.

JAKO polo Base, verkrijgbaar in 7 kleuren en 16 maten. Goed te combineren met JAKO short Base en JAKO jas met kap Base.

JAKO jas met kap Base, verkrijkgbaar in 6 kleuren en 16 maten. Goed te combineren met de JAKO joggingbroek Base en JAKO short Base.  

JAKO sweater met kap Base, verkrijgbaar in 6 kleuren en 11 maten. Goed te combineren met JAKO joggingbroek Base en JAKO polo Base.

JAKO short Base, verkrijgbaar in 3 kleuren en 11 maten. Goed te combineren met JAKO polo Base en JAKO sweater met kap Base.

JAKO joggingbroek Base, verkrijgbaar in 3 kleuren en 11 maten. Goed te combineren met het JAKO t-shirt Base en JAKO polo Base.

JAKO joggingbroek met boord Base, verkrijgbaar in 3 kleuren en 7 maten. Goed te combineren met de JAKO polo Base en JAKO sweater met Kap base.

JAKO jas met kap Team, verkrijgbaar in 11 kleuren en 20 maten. Goed te combineren met JAKO joggingbroek met boord Base en JAKO t-shirt Base.

JAKO polo Team, verkrijgbaar 15 kleuren en 19 maten. Goed te combineren met JAKO jas met kap Team en JAKO joggingbroek Base.

JAKO polo Classic, verkrijgbaar in 10 kleuren en 14 maten. Goed te combineren met de JAKO short Base en de JAKO sweater kap Base.

JAKO shirt Team, verkrijgbaar in 16 kleuren en 20 maten. Goed te combineren met de JAKO short Base en de JAKO jas met kap Base.

Jaksportkleding geeft jou gratis verzending al vanaf €49,95. Kom je niet helemaal uit op dat bedrag? Combineer je JAKO teamline Base product met een ander product van de teamline Base. Alle producten binnen een teamline zijn perfect met elkaar te combineren om er een mooie outfit van te maken.

JAKO kleding bedrukken?

Wil je jouw teamkleding laten bedrukken met naam en/of nummer. Ook dat kan. Wij bedrukken de kleding altijd met het juiste lettertype, wat het best bij het product past. Neem snel contact op met één van onze medewerkers en laat je inspireren.

Meer weten?

Kom je er niet uit? Bekijk het JAKO Matentabel of neem contact op met een van onze medewerkers.

Ben je zeker van je bestelling? Bestel snel, veilig en gemakkelijk producten van de teamline Base en voor je het weet sta jij straks te sporten in jouw teamline Base kleding. Wij wensen jou in ieder geval veel winkelplezier!

Ben je tevreden met je bestelling? Dan zullen wij het zeer waarderen dat je een review achterlaat op ons reviewkanaal. Heb je tips? Ook deze zijn van harte welkom!

 Bankcontact iDEAL VISA MastercardPaypal Carte Bleue Big Shopper DPD Post NL

To Top