Handschoenen

Desc

9 Items

per pagina
Desc

9 Items

per pagina

JAKO sport handschoenen/wanten

JAKO-handschoenen zijn een handig accessoire voor mannen, vrouwen en kinderen. Alle materialen zijn zorgvuldig uitgekozen, afhankelijk van wat hun individuele bestemming is.

Comfortabele JAKO Handschoenen

De functionele handschoenen, voor zowel fleece handschoenen of spelershandschoenen zijn zeer comfortabel, duurzaam en sneldrogend. Het microfleece, een dunne functionele laag, garandeert een hoge isolatie, houdt je warm en absorbeert nauwelijks vocht. Op deze manier blijven de functionele handschoenen, fleece handschoenen of spelershandschoenen droog en weerbestendig. De JAKO-handschoenen zijn echt een must-have, vooral voor op de koudere dagen.

Voordelen JAKO Handschoenen

De JAKO handschoenen zijn verdeeld over 4 ontwerpen, de JAKO spelershandschoenen fleece, de JAKO spelershandschoenen functioneel, de JAKO Spelershandschoenen functioneel warm en de JAKO handschoenen fleece. De handschoenen zijn beschikbaar in 4 verschillende kleuren en variëren tussen de kindermaten 4 (128) tot en met 7 (164) en seniorenmaten 8 (S) tot en met 11 (XL).

De JAKO spelershandschoenen functioneel warm zijn beschikbaar in 8 maten en zijn uitgerust met vingertoppen met materiaalinzet voor smartphone gebruik. De handpalmen hebben een antislip laag voor de maximale grip ook met handschoenen aan.

De JAKO spelershandschoenen functioneel zijn beschikbaar in 8 verschillende maten en 3 verschillende kleuren. De handschoenen zijn uitgerust met anti-slip vingertoppen voor maximale grip.

De JAKO spelershandschoenen fleece zijn beschikbaar in 8 verschillende maten en 4 verschillende kleuren. Door de velcrosluiting aan de achterkant van de handschoenen zitten deze handschoenen altijd goed. De anti-slip vingertoppen zorgen voor maximale grip.

De JAKO handschoenen fleece is beschikbaar in het zwart en varieert in 8 verschillende maten. Door de elastische rubber band sluiting is de sluiting perfect naar jou hand te vormen.

Jaksportkleding geeft jou gratis verzending al vanaf €49,95. Kom je niet helemaal uit op dat bedrag? Combineer je JAKO handschoenen met een ander product van bijvoorbeeld de teamline Striker 2.0 of de diverse JAKO hoodies en sweaters.

Meer weten?

Kom je er niet uit? Bekijk het JAKO Matentabel of neem contact op met een van onze medewerkers.

Ben je zeker van je bestelling? Bestel snel, veilig en gemakkelijk de gewenste producten en voor je het weet sta jij straks te sporten in je nieuwe sportkleding van JAKO. Wij wensen jou in ieder geval veel winkelplezier!

Ben je tevreden met je bestelling? Dan zullen wij het zeer waarderen dat je een review achterlaat op ons reviewkanaal. Heb je tips? Ook deze zijn van harte welkom

Voor verenigingen JAKO Handschoenen

Jakosportkleding biedt de mogelijkheid om de JAKO handschoenen tegen een special clubprijs te verkopen. Interesse? Neem contact of via de mail (info@jakosportkleding.nl) of via 0513-485485

To Top