Jassen

Desc

Items 1-30 of 70

per pagina
Page
Desc

Items 1-30 of 70

per pagina
Page

JAKO Jassen

Ons assortiment in JAKO Jassen is erg gevarieerd, met onze softshell-, fleece-, hooded- en winterjassen ben je altijd op alles voorbereid.

Comfortabele JAKO Jassen

Door een gevarieerd assortiment aan jassen heeft JAKO voor elke situatie de juiste oplossing. Of het nou regent, hard waait, of het zonnetje schijnt, JAKO heeft bij iedere weersomstandigheid een passende jas. De jassen van JAKO variëren in de kindermaten van 128 tot en met 164, seniorenmaten S tot en met 4XL en damesmaten 34 tot en met 44.

Met een assortiment van 7 verschillende ontwerpen in 7 verschillende kleuren zit er altijd een juiste combinatie bij.

Voordelen JAKO jassen

JAKO Softshell Light, verkrijgbaar in 2 kleuren, 6 unisex en 6 damesmaten. De jas is gemaakt van KEEP WARM- STOP WATER en STOP WIND materiaal.

JAKO Steppjas Premium, verkrijgbaar in 2 kleuren, 6 unisex en 6 damesmaten. De jas is gemaakt van KEEP WARM- STOP WATER en STOP WIND materiaal.

JAKO Hybridejas Premium, verkrijgbaar in 3 kleuren, 6 unisex en 6 damesmaten. De jas is gemaakt van KEEP WARM- STOP WATER en STOP WIND materiaal. 

JAKO Softshelljas Team, verkrijgbaar in 5 kleuren, 11 unisex en 6 damesmaten. De jas is gemaakt van KEEP WARM- STOP WATER en STOP WIND materiaal. 

JAKO Winterparka, verkrijgbaar in 2 kleuren en 6 unisex maten. De jas is gemaakt van KEEP WARM- STOP WATER en STOP WIND materiaal. 

JAKO Winterjas, verkrijgbaar in 2 kleuren en 6 unisex maten. De jas is gemaakt van KEEP WARM- STOP WATER en STOP WIND materiaal. 

JAKO Steppjas, verkrijgbaar in 2 kleuren, 11 unisex en 6 damesmaten. De jas is gemaakt van KEEP WARM- STOP WATER en STOP WIND materiaal. 

JAKO kleding bedrukken?

Jakosportkleding biedt de mogelijkheid om de JAKO Jassen te bedrukken met een club- of een sponsorlogo en/of nummer. Interesse? Neem contact of via de mail (info@jakosportkleding.nl) of via 0513-485485

Meer weten?

Kom je er niet uit? Bekijk het JAKO Matentabel of neem contact op met een van onze medewerkers.

Ben je zeker van je bestelling? Bestel snel, veilig en gemakkelijk de gewenste producten en voor je het weet sta jij straks te sporten in je nieuwe sportkleding van JAKO. Wij wensen jou in ieder geval veel winkelplezier!

Ben je tevreden met je bestelling? Dan zullen wij het zeer waarderen dat je een review achterlaat op ons reviewkanaal. Heb je tips? Ook deze zijn van harte welkom!

To Top