Shorts

Desc

6 Items

per pagina
Desc

6 Items

per pagina

JAKO Basic Shorts

Met de Basic shorts van JAKO zorg jij ervoor dat je klaar bent voor elke training- of wedstrijd. Alle shorts zijn te gebruiken bij voetbal, basketball, volleybal, hockey en alle andere recreatieve sporten.

Comfortabele JAKO Basic shorts

Comfort is een topprioriteit voor de Basic shorts. De shorts bestaan voor 70% uit katoen en voor 30% uit polyester. Dankzij het klassieke ontwerp en de eenvoudige presentatie lenen de shorts zich perfect voor bedrukkingen. Hiermee kan er gedacht worden aan een clublogo en het gewenste spelersnummer. De shorts beschikken over praktische zijzakken met rits, waardoor je altijd je waardevolle spullen bij je kunt houden. Het hoge katoengehalte zorgt voor een goede vochtabsorptie. Hierdoor behoudt je altijd een aangenaam lichaamsgevoel. Het elastische tunnelkoord zorgt er voor dat de broek altijd de juiste pasvorm heeft.

Voordelen JAKO Basic shorts

De shorts zijn verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren, verdeeld over 2 verschillende teamlines.  

JAKO Short premium basics is in 4 kleuren verkrijgbaar in de herenmaten S tot en met 4XL en in de damesmaten 34 tot en met 44.

JAKO short base is beschikbaar in de kindermaten 116 tot en met 164. De shorts zijn perfect te combineren met alle JAKO T-shirts en JAKO Polo’s.

Bij de Champ 2.0Striker 2.0PrestigeClassico en Premium teamlines zijn nog meer verschillende (trainings)shorts te vinden.

JAKO kleding bedrukken?

Jakosportkleding biedt de mogelijkheid om de JAKO Shorts te bedrukken met een club- of een sponsorlogo en/of nummer. Interesse? Neem contact of via de mail (info@jakosportkleding.nl) of via 0513-485485

Meer weten?

Kom je er niet uit? Bekijk het JAKO Matentabel of neem contact op met een van onze medewerkers.

Ben je zeker van je bestelling? Bestel snel, veilig en gemakkelijk de gewenste producten en voor je het weet sta jij straks te sporten in je nieuwe sportkleding van JAKO. Wij wensen jou in ieder geval veel winkelplezier!

Ben je tevreden met je bestelling? Dan zullen wij het zeer waarderen dat je een review achterlaat op ons reviewkanaal. Heb je tips? Ook deze zijn van harte welkom!

 

To Top