Polo's

Desc

26 Items

per pagina
Desc

26 Items

per pagina

JAKO Basic Polo’s

Sport en vrije tijd zijn steeds meer met elkaar verbonden, en de JAKO Polo’s zijn hier het perfecte voorbeeld van. De JAKO Polo’s zorgen voor een sportieve look en een comfortabele pasvorm in één.

Comfortabele JAKO Basic Polo’s

Ben jij de persoon die gaat voor stijl, comfort en een strakke look? Dan zijn de polo’s van JAKO de perfecte keuze voor jou. De polo’s kunnen worden gedragen in de vrije tijd maar zijn ook inzetbaar in het werkveld. De polo’s zijn beschikbaar met of zonder borstzakje, maar zijn ten alle tijden gemaakt van 100% katoen. Naast de vijf verschillende stijlen is de selectie verkrijgbaar in zestien unieke kleuren. Met de maten van S – 6XL zal de juiste maat er altijd tussen zitten. De JAKO Polo’s lenen zich perfect voor bedrukking. Uiteraard is het mogelijk om clublogo’s en sponsors op voor en achterkant te plaatsen. Hierdoor worden de polo’s helemaal naar jou smaak gemaakt.     

Voordelen van JAKO Basic Polo’s

De polo’s van JAKO zijn niet alleen scherp geprijsd, maar zijn ook van kwalitatief hoog niveau. De JAKO Polo’s zijn verkrijgbaar in 19 verschillende kleuren variërend over 5 Verschillende JAKO teamlines. Hierdoor zijn de polo’s makkelijk te combineren met de andere artikelen van JAKO. De

JAKO polo’s zijn uitermate geschikt voor sportteams, -verenigingen en voor de individu.

Door de verschillende kleuren en maten van de JAKO polo’s zit er voor iedereen wel wat bij. Zo beginnen de JAKO Polo base al bij kindermaat 140, zodat ook de kleinste er stijlvol bij lopen. Verder zijn bijna alle polo’s beschikbaar in de damesmaten 34 tot en met 44.

De JAKO Polo premium basic is beschikbaar in 6 verschillende kleuren en 13 maten, waaronder  6 damesmaten.

De JAKO Polo base is beschikbaar in 7 verschillende kleuren en 16 verschillende maten, waaronder 3 kindermaten en 6 damesmaten

De JAKO Polo classic is beschikbaar in 10 verschillende kleuren en 13 verschillende maten, waaronder 6 damesmaten.

De JAKO Polo team met borstzakje is beschikbaar in 4 verschillende kleuren en 7 verschillende maten.

De JAKO Polo team is beschikbaar in 16 verschillende kleuren en 19 verschillende maten, waaronder 6 damesmaten en 4 kindermaten.

JAKO kleding bedrukken?

Jakosportkleding biedt de mogelijkheid om de JAKO Polo’s te bedrukken met een club- of een sponsorlogo en/of nummer. Interesse? Neem contact of via de mail (info@jakosportkleding.nl) of via 0513-485485

Meer weten?

Kom je er niet uit? Bekijk het JAKO Matentabel of neem contact op met een van onze medewerkers. 

Ben je zeker van je bestelling? Bestel snel, veilig en gemakkelijk je JAKO Polo en voor je het weet ben jij te bewonderen in je nieuwe JAKO polo. Wij wensen jouw in ieder geval veel winkelplezier!

Ben je tevreden met je bestelling? Dan zullen wij het zeer waarderen dat je een review achterlaat op ons reviewkanaal. Heb je tips? Ook deze zijn van harte welkom!

To Top