Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag of komt u er niet helemaal uit? Met de onderstaande vragen en antwoorden helpen we u graag op weg. Klik op de vragen om de antwoorden te openen.

Hoe moet ik betalen?

Wanneer u klaar bent en de artikelen in uw winkelwagen wilt kopen, klikt u op de knop 'Afrekenen' bovenaan de pagina. Bent u geregistreerd bij Jakosportkleding.nl, dan kunt u uw e-mailadres gebruiken om u aan te melden. Heeft u geen account, dan kunt u afrekenen als gast of een account aanmaken voordat u afrekent.

Voer uw bezorg- en factuuradres in. Kies vervolgens een betaalmethode en voer de benodigde betaalgegevens in voordat u op 'Bestelling bevestigen' klikt. Controleer alle gegevens op deze pagina voordat u op de bevestigingsknop klikt. Bestellingen kunnen na bevestiging niet worden gewijzigd, controleer daarom goed of uw adres klopt.

Hoe stuur ik een artikel retour?

De bestelde goederen moeten uiterlijk 14 dagen na ontvangst door klant (wordt geregistreerd door PostNL) weer in het bezit zijn van Jakosportkleding.nl (Na 14 dagen worden retour zendingen niet meer geaccepteerd). Alle goederen horen in de originele staat zoals ontvangen te worden geretourneerd naar Jakosportkleding.nl met alle originele labels en/of kaartjes zoals aangeleverd, er mogen geen geuren of beschadigingen aan het product zitten. De kosten voor het retourneren is voor de klant. Na ontvangst van de goederen door Jakosportkleding.nl krijgt u uiterlijk na 14 dagen het totaalbedrag min de verzendkosten terug gestort op het door u opgegeven rekeningnummer.

Download het retourformulier op de pagina Verzenden & retourneren en voeg het ingevulde formulier toe aan het pakket of stuur deze naar webshop@jakosportkleding.nl.

Stuur het pakket op naar: Jakosportkleding.nl T.a.v Retouren, K.R. Poststraat 87, 8441EN, Heerenveen.

Nadat wij uw pakket hebben ontvangen wordt het volledige aankoopbedrag min de verzendkosten terug gestort op uw rekening. Doorgaans is dit binnen één tot vier werkdagen nadat we uw retourzending hebben ontvangen. Zodra uw retourzending is afgehandeld ontvangt u een email van onze administratie.

Hoe verander ik mijn gegevens?

Om toegang te krijgen tot uw account, kunt u bovenaan iedere pagina op onze webshop klikken op Log in of Mijn account. Uw inloggegevens bestaan uit uw e-mailadres en het wachtwoord dat u heeft opgegeven bij registratie.

Wanneer u ingelogd bent kunt u:

- Nóg sneller bestellingen plaatsen, uw voorkeuren blijven behouden.
- Uw eerdere bestellingen bekijken.
- Wijzigingen aanbrengen in uw adresgegevens.
- Uw accountgegevens wijzigen.
- Aan- en afmelden van nieuwsbriefabonnementen.
- Uw wachtwoord wijzigen.
- Verschillende verzendadressen opslaan om een bestelling naar verschillende adressen te versturen.

Kan ik mijn order wijzigen of annuleren?

Nadat u besteld heeft is het helaas niet mogelijk om een order te wijzigen of annuleren. Mocht er een probleem zijn ontstaan, neemt u dan contact op met ons via 0513 - 48 54 85 of via info@jakosportkleding.nl

Verzorgd Jakosportkleding.nl ook bedrukkingen?

Ja, u kunt uw kleding ook bij ons laten bedrukken. Jakosportkleding werkt hierin samen met Groeneveld & Top Sportswear, zij verzorgen alle bedrukkingen voor Jakosportkleding.nl. Voor vragen, prijzen of een offerte op maat kunt u hiervoor direct contact met ons opnemen via 0513 - 48 54 85 of via info@jakosportkleding.nl.

Welke maat moet ik hebben?

Om de juiste maatvoering te bepalen kunt u gebruik maken van ons MATENTABEL.

 Bankcontact iDEAL VISA Mastercard

To Top