JAKO kleding bedrukken

Bij Jakosporkleding begrijpen we dat het personaliseren van kleding een cruciale rol speelt, zowel voor particulieren als zakelijke klanten. Onze toegewijde service biedt een breed scala aan hoogwaardige druktechnieken om aan diverse behoeften te voldoen, of het nu gaat om een unieke uitstraling voor je sportteam of een professionele branding voor je bedrijf.

Voor de hele club of vereniging

Jakosportkleding.nl biedt uitmuntende kwaliteit voor de hele sportclub. Onze collecties omvatten een breed scala aan stijlvolle en functionele kledingstukken, perfect voor teams van elke omvang en discipline. Met aandacht voor comfort en prestaties, leveren we outfits die jouw team laten opvallen op en buiten het veld. Van trainingspakken tot tenues en accessoires, onze veelzijdige kledinglijnen passen bij verschillende sporten en smaken. Met personalisatie-opties zoals bedrukkingstechnieken en maatwerk streven we ernaar om de teamgeest te versterken en jouw club te voorzien van duurzame, hoogwaardige sportkleding die eenheid en trots uitstraalt.

Verschillende druktechnieken 

Onze bedrukkingsopties omvatten zeefdruk, transferdruk, borduren en sublimatie. Zeefdruk is ideaal voor het aanbrengen van teamlogo's, namen en nummers op sportshirts, trainingspakken en accessoires. Met transferdruk kunnen we gedetailleerde ontwerpen en kleurrijke afbeeldingen overbrengen naar verschillende soorten kledingstukken. Borduren biedt een klassieke en duurzame optie, perfect voor het toevoegen van een professionele touch aan je sportoutfits. Sublimatie is geweldig voor volledig aangepaste ontwerpen die in de stof worden geïntegreerd voor een levendige, duurzame en ademende print.

Klantenservice 

Onze klantenservice staat zowel telefonisch als per mail voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 12.00 en van 13.00 tot 17.00 uur. Ons mailadres is 24/7 beschikbaar en wij streven erna om uw mail zo snel mogelijk te beantwoorden. Wij vinden service erg belangrijk. Om uw zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn streven wij ernaar om elke mail binnen zo snel mogelijk te beantwoorden. Daarnaast zijn wij op werkdagen telefonisch bereikbaar om u altijd te woord te kunnen staan.

Telefonische klantenservice: 0513 485 485 

Online klantenservice: info@jakosportkleding.nl

To Top