Betaalmethodes

Veilig, betrouwbaar en vertrouwd winkelen is voor Jakosportkleding erg belangrijk. Daarom bieden wij u meerdere betaalmethodes aan. Alle transacties vinden plaats in een beveiligde SSL omgeving. Hierdoor betaalt u altijd veilig. Heeft u vragen over onze betaalmethodes? Neem dan gerust contact met ons op. 

iDeal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. iDEAL is vertrouwd en veilig. Betalen met iDEAL kan meteen, u hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. U kunt iDEAL direct gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers. iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling. U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de iDEAL betaling is meteen zichtbaar in uw rekeningoverzicht.

VISA Mastercard  

Bij ons kun je ook gemakkelijk en veilig betalen met een creditcard. Wij accepteren MasterCard, Visa en American Express. Je creditcardgegevens worden versleuteld via de SSL-methode. Door deze hoge veiligheidsstandaard is het kopen met een creditcard bij Jakosportkleding zeer veilig. 

Bancontact Mister Cash

Voor onze Belgische contacten stellen wij Mister Cash beschikbaar. Mistercash van Bancontact biedt klanten uit België de mogelijkheid om te betalen via je eigen bankrekening zoals je gewend bent. Dit gebeurd op een veilig en vertrouwde manier. 

Paypal

Indien je kiest om met PayPal te betalen, word je tijdens het afrekenen direct doorgestuurd van de Jakosportkleding webshop naar de PayPal website.

Als je nieuw bent bij PayPal kun je je als gast aanmelden of een PayPal rekening openen en de betaling bevestigen. Indien je al een PayPal account heeft, kun je inloggen met je gebruikersnaam en de betaling bevestigen.

Houd er rekening mee dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden van PayPal en daarmee de PayPal-processen accepteert.

 

To Top