Tights

Desc

8 Items

per pagina
Desc

8 Items

per pagina

JAKO Tights

De JAKO Tights maakt jouw outfit niet enkel stijvol, de Tights zijn ook super comfortabel waardoor elke work-out of training lichter aanvoelt. Met de JAKO Tights maakt u gegarandeerd de juiste keuze, omdat wij veel waarde hechten aan hoogwaardige materialen en afwerkingen.

Comfortabele JAKO Tights

Door de combinatie van licht en robuust materiaal ervaar jij volledige bewegingsvrijheid tijdens jouw work-out of training. Zowel bij indoor als outdoor trainingen hou jij je spieren warm en comfortabel. De JAKO Tights zijn ook ideaal te gebruiken in jouw vrije tijd of na de work-out of training.

Voordelen van JAKO Tights

De JAKO Tights zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. De JAKO Tight Run, JAKO Short Tight Run en de JAKO Capri 3/4 Tight Run zijn geschikt voor kinderen, dames en heren. De Tight Run is ook beschikbaar in een extra winter editie. Alle artikelen zijn verkrijgbaar in junior maten (128 t/m 164), senior maten (S t/m XXL) en dames maten (34 t/m 44). Op zoek naar een Tight met iets meer katoen? De JAKO Sweat broeken zijn verkrijgbaar in een korte, drie-kwart en lange variant. Deze Sweat broeken zijn alleen verkrijgbaar in de dames maten 34 (XS) t/m 48 (4XL).

Voor verenigingen

Jakosportkleding biedt de mogelijkheid om jouw team te voorzien van een JAKO Tights set. Interesse of vragen? Neem contact op via de mail (info@jakosportkleding.nl) of via 0513-485485.
To Top