Challenge

Desc

Items 1-30 of 103

per pagina
Page
Desc

Items 1-30 of 103

per pagina
Page

JAKO Teamline Challenge

In deze categorie bevinden zich alle producten van teamline Challenge. De teamline Challenge is de nieuwste teamline van JAKO. Alle artikelen zijn verkrijgbaar met maar liefst 10% korting! De teamline Challenge draag je tijdens trainingen, wedstrijden en in jouw vrije tijd.

Modern JAKO design

Bent u opzoek naar moderne sportkleding voor jezelf, je team of je vereniging? Dan is de teamline Challenge waar je naar op zoek bent. Met een modern design en hippe pasvormen ben je met de teamline Challenge een echte eyecatcher voor, tijdens en na het sporten. Grote clubs als SC Heerenveen lopen ook al in de producten van teamline Challenge. Wil je jezelf meten met de echte toppers? Bestel dan snel, veilig en goedkoop deze teamline Challenge bij Jakosportkleding. Alle producten zijn gemaakt van 100% polyester, wat jij gewend bent van goede sportkleding.

Voordelen van de JAKO teamline Challenge

De teamline Challenge is niet alleen goedkoop, maar ook kwalitatief erg goed. Hoogwaardige kwaliteit, voor een scherpe prijs. De producten van de teamline Challenge zijn makkelijk met elkaar te combineren. 10 verschillende kleurencombinaties zorgen ervoor dat er voor elke vereniging een passende kleurencombinatie tussen zit. Dit maakt het een aantrekkelijke teamline voor sportteams, -verenigingen en voor de individu.

Sporten is voor jong en oud. Dat weet JAKO als geen ander. Daarom bestaat het assortiment uit een ruime keuze van producten voor pupillen, junioren en senioren. Het JAKO t-shirt Challenge is bijvoorbeeld al beschikbaar voor de aller kleinsten, maat 116. Kies uit verschillende kleuren maten en varianten en profiteer snel van onze scherpe aanbiedingen.

JAKO kleding bedrukken?

Wil je jouw teamkleding laten bedrukken met naam en/of nummer. Ook dat kan. Wij bedrukken de kleding altijd met het juiste lettertype, wat het best bij het product past. Neem snel contact op met één van onze medewerkers en laat je inspireren.

JAKO voor verenigingen

Jakosportkleding biedt de mogelijkheid om de teamline JAKO Challenge te bedrukken met een club- of een sponsorlogo en/of nummer. Interesse? Neem contact of via de mail (info@jakosportkleding.nl) of via 0513-485485.

To Top