Over ons

Welkom bij JAKO Sportkleding - jouw toegewijde partner voor hoogwaardige sportkleding en uitrusting in Nederland en Belgie.

JAKO kleding met korting

Bij Jakosportkleding.nl hebben we een passie voor sport en streven we ernaar om jou de beste kleding en uitrusting te bieden, zodat je het beste uit jezelf kunt halen tijdens elke training, wedstrijd of sportieve uitdaging. Ons doel is om sporters van alle niveaus te ondersteunen en te inspireren met kwaliteitsproducten die comfort, stijl en prestaties combineren. Ons assortiment omvat een breed scala aan sportkleding, variërend van teamkleding en trainingspakken tot functionele accessoires en sportuitrusting voor diverse sporten. Of je nu een professionele sporter, een enthousiaste amateur of een sportteam vertegenwoordigt, bij Jakosportkleding.nl vind je wat je nodig hebt om je doelen te bereiken en je passie voor sport te omarmen.

Klantenservice en veelgestelde vragen

Onze klantenservice staat zowel telefonisch als per mail voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 12.00 en van 13.00 tot 17.00 uur. Ons mailadres is 24/7 beschikbaar en wij streven erna om uw mail zo snel mogelijk te beantwoorden. Wij vinden service erg belangrijk. Om uw zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn streven wij ernaar om elke mail binnen zo snel mogelijk te beantwoorden. Daarnaast zijn wij op werkdagen telefonisch bereikbaar om u altijd te woord te kunnen staan.

Telefonische klantenservice: 0513 485 485 

Online klantenservice: info@jakosportkleding.nl 

Wij streven ernaar om omze klanten een unieke shop-ervaring te bieden. Onze klantenservice staat elke werkdag klaar om alle vragen te beantwoorden. Om snel antwoord te krijgen op de meest voorkomende vragen hebben wij een overzicht voor u gemaakt. Komt u er helemaal niet uit? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers zullen uw vraag persoonlijk beantwoorden.

JAKO kleding bedrukken 

Bij Jakosportkleding bedrukken we sportieve kleding met een gepersonaliseerd tintje. Onze geavanceerde druktechnieken en hoogwaardige materialen bieden een scala aan mogelijkheden om je sportkleding uniek te maken. Of het nu gaat om teamlogo's, spelersnamen of andere ontwerpen, wij leveren op maat gemaakte bedrukkingen die stijl, duurzaamheid en persoonlijkheid toevoegen aan je sportuitrusting. Laat je merk stralen op het veld met Jakosportkleding bedrukken.

Wij bedrukken vanaf enkele stuks tot grote oplages. Wil je een bestelling plaatsen met bedrukken of een offerte aanvraag doen voor grotere aantallen? Neem direct contact op met één van onze medewerkers. 

JAKO kleding

To Top