Sportkleding lente - tights

Sportkleding lente
27 februari 2023
Sportkleding lente - tights

De winterslaap is alweer bijna voorbij en de lente staat voor de deur. De zon laat zich meer zien en hoewel het s’nachts nog koud kan zijn vliegen de temperaturen alweer omhoog. De isolerende warme sportkleding kan de kast weer in, en het is tijd voor een voorzichtige korte broek of driekwart legging. 

Natuurlijk afhankelijk van wanneer je sport is het in de lente echt aanvoelen wat je aan kunt. Ga je s’morgens bijvoorbeeld hardlopen denk er dan aan dat het nog best koud kan zijn. Op een zonnige middag zou de korte broek al wel aan kunnen met een vest of een jasje. Ga je s’avonds dan kan het al weer wat kouder zijn, dus dan kan de lange broek wel weer aan. 

Tights

Voor deze schommelende weersomstandigheden heeft JAKO verschillende sportleggings in het assortiment. Je hebt de langere modellen zoals de JAKO tight run 2.0 8326-08. Deze kun je goed in het donker aan, vanwege de reflecterende elementen die op de kuiten zitten. Erg geschikt voor hardlopen en voor elk geslacht. Voor de wat koudere ochtenden zou ik de JAKO wintertight run 2.0 8426-08 nog aanraden. Vanwege de mesh inzet blijft de legging ademen, maar is lekker warm.

Capri tights

Mocht je het te koud vinden voor een korte sportlegging, maar vind je het wel fijn om al wat wind en zon op je huid te voelen dan is de JAKO capri tight shape 2.0 6749-08 een goede middenweg. Een leuk detail van deze driekwart sportlegging is dat er een sleutelzakje binnenin zit. En is hij ideaal voor het hardlopen of fitnessen. Er is een ook een hardloop variant met de reflecterende elementen erop dat is de JAKO capri tight run 2.0 6726-08. 

Short tights

Het is een lekkere zonnige lentemiddag en je durft het wel aan om een stukje te rennen in een korte sportlegging dan heeft JAKO de JAKO short tight run 2.0 8526. Ideaal van deze short is dat hij in alle maten verkrijgbaar is. Dus ook voor kinderen en een speciale fit voor dames. Daarnaast zitten er zakjes in voor een telefoon of sleutels. Je kunt met gemak een heel eind rennen. Voor de dames onder ons is er ook de JAKO indoor tight 2.0 4402-08. Deze is qua pasvorm wat korter en is ideaal voor bijvoorbeeld hardlopen en volleybal.

Related posts
To Top