Polo’s

JAKO Polo’s
1 februari 2023
Polo’s

Een polo is niet weg te denken uit het straatbeeld. Polo shirts hebben over het algemeen een imago voor mensen uit het hogere segment vrijetijdskleding, maar niets in minder waar. 

De Polo

De oorsprong van de Polo komt vanuit de tennissport. In de twintiger jaren werd er een wit overhemd met lange mouwen gedragen tijdens het uitoefenen van deze sport. Dat was nogal warm in de zomers en dus erg oncomfortabel. Dus bedacht een toptennisser uit die tijd, een zekere René Lacoste, een luchtig shirt met korte mouw en het aanzien heeft van een overhemd. Toen alleen gebruikt in de tennissport, tegenwoordig meer in vrije tijd. Tot op de dag van vandaag zijn de Poloshirts van Lacoste de meest verkochte Poloshirts.

JAKO Polo’s

Bij JAKO kun je drie soorten Polo’s vinden. De JAKO Polo organic C6320-000, de JAKO Polo organic stretch C6321-000 en de JAKO Polo Doubletex C6330-000.

Alle drie zijn ze zeer geschikt om te dragen als vrijetijdskleding of eventueel als bedrijfskleding. Je zou ze ook makkelijk kunnen laten bedrukken bij JAKO. De Polo’s zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en in dames en herenmaten. De JAKO Polo organic is als enige ook verkrijgbaar in kindermaten en is gemaakt van 100% BIOkatoen. 

De Polo kan dus gewoon door iedereen gedragen worden, niet alleen uit een hoger segment. Weg met dat Imago!

Related posts
JAKO Hoodies & Sweaters
Hoodies & Sweaters
25 januari 2023
JAKO sporttassen
Sporttassen
28 oktober 2022
Sportkleding
Sportkleding
21 mei 2022
To Top