JAKO Tropicana

JAKO Tropicana
1 januari 2023
JAKO Tropicana

Of het nu winter of zomer is, dat betekent niet dat je allemaal effen en donkere en grauwe sportkleding aan moet trekken. Ik zeg, printjes en veel kleur! Jako heeft een unieke collectie De JAKO Tropicana collectie. 

JAKO Shirt Tropicana 

Het JAKO shirt Tropicana heeft een korte mouw en een leuke print. Bij het zwarte model is hij lekker kleurrijk, mocht je toch meer een basic type zijn dan heb is de print wat meer ingetogen bij de andere kleuren. De print is gebaseerd op JAKO klassieker uit de jaren ‘80. It comes all back to you! En het leuke is, het shirt is gemaakt van gerecycled materiaal, duurzaam dus!

JAKO warming-up vest

Om je Tropicana shirt te matchen is er ook een warming-up vest. Deze heeft dezelfde ‘80’s print en is gemaakt van 100% gerecycled polyester. Ideaal voor, de naam zegt het al, een warming up, maar ook voor hardlopen en fitness. Het vest is alleen verkrijgbaar in de zwarte variant met de kleurrijke print. JA, de show stelen doe je wel met dit warming- up vest.

JAKO short Manchester 2.0 Tropicana

De shorts hebben geen drukke print, maar zijn wel in allemaal vrolijke kleurtjes te krijgen. Deze zijn dus heel mooi te matchen met de shirts van de JAKO Tropicana collectie. De shorts vallen wat groot, dus een maat kleiner is aan te raden, of je mocht van oversized houden. Dan zijn ze perfect. Het zijn de meest hardlopende shorts van de JAKO collectie. Een echte JAKO klassieker.

Related posts
JAKO World
JAKO World
22 november 2022
Sportkleding
Sportkleding
21 mei 2022
De beste trainingsbroeken van JAKO
De JAKO trainingsbroek
22 maart 2022
To Top