De JAKO Vrijetijdsbroek

De JAKO Vrijetijdsbroek
10 mei 2022

De JAKO Vrijetijdsbroek

Laat de naam “Vrijetijdsbroek” je niet op een verkeerd spoor brengen. Naast het feit dat het een fijne broek is om te dragen in je vrije tijd, is het ook zeker een fijne broek om in te sporten. Deze broek valt dan ook niet voor niets onder de categorie JAKO Trainingsbroeken

De JAKO Vrijetijdsbroeken kenmerken zich door de losse pasvorm. Hierdoor zit de broek lekker los en kun je hem makkelijk dragen na het sporten of in je vrije tijd. Het zijn erg gewilde broeken onder sporttrainers en sportverenigingen.

JAKO Vrijetijdsbroek Classico

De JAKO Vrijetijdsbroek Classico is een zoals de benaming al aangeeft het klassieke model die ook verkrijgbaar is in de klassieke kleuren. De broek is verkrijgbaar in verkorte en verlengde maten én in dames maten. Door het simpele design is deze broek een mooie basis en kun je deze broek met alles combineren. Daardoor is deze broek veelzijdig en voor iedereen. 

JAKO Vrijetijdsbroek Competition 2.0 / Vrijetijdsbroek Striker 2.0

Deze twee JAKO vrijetijdsbroeken zijn in uitstraling hetzelfde Ook hebben beide broeken zijzakken met rits en een elastisch boord met tunnelkoord. Het verschil zit hem in de binnenvoering. Bij de JAKO Vrijetijdsbroek Striker 2.0 ontbreekt de binnenvoering waardoor deze lekker luchtig draagt. Waar de JAKO Vrijetijdsbroek Competition 2.0 een mesh-binnenvoering heeft waardoor hij lekker zacht is aan de binnenkant en deels lucht doorlaat en deels isoleert.

JAKO Vrijetijdsbroek Profi

De JAKO Vrijetijdsbroek Profi is een zeer gewilde broek onder sporters. De broek is voorzien van een zijnaad met lang doorlopende rits. Daarnaast is de broek verkrijgbaar in kindermaten, damesmaten, herenmaten, verlengde maten en verkorte maten. 

JAKO Vrijetijdsbroek Allround 

De JAKO Vrijetijdsbroek Allround Is de enige broek onder de JAKO vrijetijdsbroeken die een beenafsluiting van Ripp heeft. Hierdoor zit de broek lekker en blijven je benen lekker warm. Ideaal voor een opwarming of om lekker na een training aan te trekken.

Related posts

 Bankcontact iDEAL VISA MastercardPaypal Carte Bleue Big Shopper DPD Post NL

To Top