Sportkleding lente vesten en jasjes

Sportkleding lente vesten en jasjes
30 maart 2023
Sportkleding lente vesten en jasjes

Joepie, de lente is er! Altijd fijn om na die donkere maanden weer wat meer vitamine D op te doen in de zon tussen de bloeiende bomen en narcissen. De tijd van thermokleding en isolerende sokken is voorbij! Nu is het tijd voor af en toe de korte broek! Wel kan het vaak nog frisjes zijn in de lente dus de sport jasjes dames en de sport jasjes heren zijn niet aan te slepen. 

Trainingsjas

Je wilt in de lente natuurlijk eindelijk niet meer zo ingepakt gaan sporten. Je voelt de vrijheid van de lente en zo wil je je ook kleden. Bovendien zit het ook lekkerder en kun je je warmte beter kwijt. Wel zo gezond. Dan zijn trainingsjasjes een goede oplossing, 

Trainingsjassen zijn vaak gemaakt van dun materiaal die zowel de warmte vasthouden als de overtollige warmte afvoeren. Gemaakt van polyester met een beetje elastaan voor de flexibiliteit. Ze moeten wel lekker zitten. Ideaal om er buiten in te sporten of als je binnen hebt gesport en op de fiets naar huis moet.

Trainingsvest

Als je een sportief jasje heren of een sportief jasje dames zoekt kun je ook eens bij de trainingsvesten kijken. Dan heb je het gevoel dat je geen jas aan hebt, maar ze geven je wel een sportief uiterlijk en de warmte die je nodig hebt in de lente. Daarnaast voelen ze vaak lekker zacht en soepel aan. Dit omdat ze vaak zijn gemaakt van 100% polyester.

Ik zou zeggen, verruil je dikke jas voor een trainingsjasje of vest en geniet van de bloemetjes en de bijtjes!

Related posts
JAKO Hoodies & Sweaters
Hoodies & Sweaters
25 januari 2023
Sportkleding winter
Sportkleding winter
1 december 2022
Sportkleding herfst
Sportkleding herfst
30 september 2022
Sportkleding
Sportkleding
21 mei 2022
To Top