Witte voetbalshirts

  • Persoonlijke service
  • Altijd op voorraad
  • Nieuwste collecties
  • Voor verenigingen en particulieren
Desc

Producten 1-10 van 12

per pagina
Pagina
Desc

Producten 1-10 van 12

per pagina
Pagina

Witte JAKO voetbalshirts

Ben jij opzoek naar goedkope JAKO voetbalshirts? In deze categorie bevinden zich alle voetbal shirts van JAKO. Alle artikelen zijn verkrijgbaar met maar liefst 25% korting! Bij Jakosportkleding hebben wij een groot assortiment in voetbalshirts. De voetbalshirts van JAKO draag je tijdens trainingen, wedstrijden en in jouw vrije tijd.

Comfortabele witte JAKO voetbalshirts

Een comfortabel voetbalshirts, dat is toch het fijnste wat er is? De voetbalshirts van JAKO zijn allemaal voorzien met een speciale KEEP-DRY functie. Hierdoor zijn de voetbalshirts van JAKO sneldrogend, wat ten goede komt voor jouw sportprestatie. Speel jij een voetbalwedstrijd en heb je te maken met een enorme regenbui? Dan is het natuurlijk zeer prettig dat je voetbalshirt snel droogt. Dat garanderen wij jou met de JAKO voetbalshirts. Alle voetbalshirts zijn gemaakt van 100% polyester, wat jij gewent bent van een goed voetbalshirt.

Voordelen van witte JAKO voetbalshirts

De voetbalshirts van JAKO zijn niet alleen goedkoop, maar kwaliteit één van de betere van Nederland. Hoogwaardige kwaliteit, voor een scherpe prijs. Het JAKO assortiment is met zorg samengesteld waardoor er voor elke club, vereniging of individu een passend voetbalshirts bij zit.

Voetbal is een sport voor jong- en oud. Dat weet JAKO als geen ander. Daarom bestaat het JAKO voetbalshirt assortiment uit een ruime keuze aan voetbalshirts voor pupillen, junioren en senioren. Het JAKO T-shirt Team is bijvoorbeeld al verkrijgbaar voor de allerkleinsten, maat 104. Naast dit gevarieerde aanbod geeft JAKO jouw ook de keuze uit lange- en korte mouwen. Kies uit verschillende kleuren, maten en varianten en profiteer snel van onze scherpe aanbiedingen.

JAKO heeft maar liefst 9 verschillende voetbalshirts welke verkrijgbaar zijn in meerdere kleuren en maten.

JAKO voetbalshirt Premium, verkrijgbaar in 7 kleuren en 4 maten. Te combineren met het JAKO voetbalbroekje Premium en de JAKO voetbalsokken Premium.

JAKO voetbalshirt Champ 2.0, verkrijgbaar in 16 kleuren en 10 maten. Te combineren met het JAKO voetbalbroekje Manchester 2.0 / JAKO voetbalbroekje Manchester Dames 2.0 en de JAKO voetbalsokken Boca.

JAKO voetbalshirt Boca, verkrijgbaar in 8 kleuren en 9 maten. Te combineren met het JAKO voetbalbroekje Striker 2.0 en de JAKO voetbalsokken Boca.

JAKO voetbalshirt Team, verkrijgbaar in 12 kleuren, 12 maten en speciale dames maten. Te combineren met het JAKO voetbalbroekje Manchester 2.0 / JAKO voetbalbroekje Manchester Dames 2.0 en de JAKO voetbalsokken Glasgow 2.0.

JAKO voetbalshirt Striker 2.0, verkrijgbaar in 16 kleuren, 12 maten en speciale dames maten. Te combineren met het JAKO voetbalbroekje Striker 2.0 en de JAKO voetbalsokken Lazio.

JAKO voetbalshirt Prestige, verkrijgbaar in 7 kleuren en 10 maten. Te combineren met het JAKO voetbalbroekje Turin en de JAKO voetbalsokken Lazio.

JAKO voetbalshirt Celtic, verkrijgbaar in 10 kleuren en 10 maten. Te combineren met het JAKO voetbalbroekje Turin en de JAKO voetbalsokken Lazio.

JAKO voetbalshirt Santos, verkrijgbaar in de 12 kleuren en 9 maten. Te combineren met het JAKO voetbalbroekje Turin en de JAKO voetbalsokken Roma.

JAKO voetbalshirt Leeds, verkrijgbaar in 12 kleuren en 10 maten. Te combineren met het JAKO voetbalbroekje Manchester 2.0 / JAKO voetbalbroekje Manchester 2.0 Dames en de JAKO voetbalsokken Leeds

De JAKO voetbalshirts Champ 2.0, Striker 2.0, Team, Celtic, Leeds en Milan zijn ook verkrijgbaar in lange mouwen.

Jaksportkleding geeft jou gratis verzending al vanaf €49,95. Kom je niet helemaal uit op dat bedrag? Combineer je JAKO voetbalshirt met een JAKO voetbalbroekje en JAKO voetbalkousen. Een groot voordeel van ons assortiment is, dat alle voetbalshirts perfect zijn te combineren om er een mooi tenue van te maken. Voor je het weet, ben jij de ware blikvanger op het voetbalveld.

Witte voetbalshirt bedrukken?

Wil je jouw voetbalshirt laten bedrukken met naam en/of nummer. Ook dat kan. Wij bedrukken het shirt altijd met het juiste lettertype, wat het best bij het voetbalshirt past. Neem snel contact op met één van onze medewerkers en laat je inspireren.

Meer weten?

Kom je er niet uit? Bekijk het JAKO Matentabel of neem contact op met een van onze medewerkers. 

Ben je zeker van je bestelling? Bestel snel, veilig en gemakkelijk je JAKO voetbalshirts en voor je het weet sta jij straks op het veld met een JAKO voetbalshirt. Wij wensen jouw in ieder geval veel winkelplezier!

Ben je tevreden met je bestelling? Dan zullen wij het zeer waarderen dat je een review achterlaat op ons reviewkanaal. Heb je tips? Ook deze zijn van harte welkom!

 Bankcontact iDEAL VISA MastercardPaypal Carte Bleue Big Shopper DPD Post NL

To Top